Arhivă evenimente

   Cu ocazia Zilelor Municipiului Caracal, eveniment ce va avea loc în perioada 17-24 noiembrie 2014 vor avea loc o serie de activități culturale ce se vor desfășura în cadrul instituțiilor culturale din localitate și anume: Biblioteca “Virgil Carianopol”, Muzeul Romanațiului și Teatrul Național “Ștefan Iordache”.

Printre aceste evenimente se numără și Festivalul de Comedie, desfășurat în perioada 20-23 noiembrie pe scena Teatrului Național din Caracal. Trupele prezente în cadrul acestui festival de comedie sunt: Teatrul Colibri Craiova, Teatrul Popular Mediaș, Teatrul Aurel Elefterescu Călărași, Victoria ART București, Teatrul Anton Pann RM. Vâlcea, Teatrul Redoutte Brașov, Teatrul Traian Grozăvescu Lugoj și nu în cele din urmă Teatrul Municipal Caracal.

 

 CONCERT EXTRAORDINAR DE MUZICA BLUEGRASS

MIERCURI 5 NOIEMBRIE 2014,  ORA 18.00, LA TEATRUL NAȚIONAL

CONCERT EXTRAORDINAR DE MUZICA BLUEGRASS

susținut de TUMBLING BONES din SUA

Intrarea se va face pe bază de invitații.

 Napoleon Era Fata

 JOI 16 OCTOMBRIE, ORA 18.00, LA TEATRUL NATIONAL

SPECTACOLUL DE TEATRU NAPOLEON ERA FATA

După o farsa de Margaret Mayo

 

 

Regia Florin BECIU

Pretul biletului - 10 lei

 Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Radu Şerban”

 Centrul Cultural Municipal Caracal, în parteneriat cu Radio România Oltenia Craiova, organizează evenimentul

  Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Radu Șerban”

Sub egida Consiliului Local şi a Primăriei municipiului Caracal se va desfăşura la Caracal, în perioada 5 – 7 septembrie 2014, ediţia a 15-a a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Radu Şerban”.

Maestru de necontestat al vieţii muzicale  româneşti, compozitorul Radu Şerban, născut la Caracal, la 1 Decembrie 1927, a izbutit să îmbine armonios un talent viguros cu o ştiinţă componistică ieşită din comun. Nepăsătoare la trecerea timpului, tolerantă faţă de efemeridele hit-uri promovate în media românească preocupată, parcă, doar de audienţă, creaţia muzicală a marelui compozitor român Radu Şerban rămâne pentru totdeauna un reper în istoria muzicii uşoare româneşti, un veritabil exemplu pentru toţi cei care aspiră la împlinirea actului componistic şi interpretativ în acest domeniu extrem de sensibil – muzica uşoară românească.

 Spectacol de teatru "TRILOGIA BELGRĂDEANĂ" SÂMBĂTĂ 31 MAI - ORA 19.00

 Proiecția filmului "POZIŢIA COPILULUI" VINERI 30 MAI - ORA 19.30

 Spectacol de teatru "10 STUDII DESPRE IUBIRE CU I MIC" JOI 29 MAI - ORA 19.30

 Spectacol de teatru "9 DIN 10" MARŢI 27 MAI - ORA 19.00